dilluns, 30 de novembre del 2015

Anxaneta B- Lourdes Benjamí

Quart partit de la temporada i ens hem topat davant d’un magnífic equip: l’Anxaneta “B”.
L’equip MDLourdes es va aixecar amb ganes d’Handbol, tenint en compte l’anterior partit anul·lat per pluja del dissabte anterior contra l’escola Montserrat Solà.
El partit era ben d’hora, a les 9,00 al Pavelló Teresa Maria Roca i davant teníem una difícil missió: continuar amb la bona progressió de joc, sabent que per aquesta ocasió érem tan sols 6 jugadors.
L’Ainhoa, la Martina, la Carla, l’Ariadna, l’Àlex i en Guillem eren conscients de la dificultat de la situació i van fer tot el que van poder per oferir un bon partit a l’afició, sempre sense descuidar-se del més important: aprendre mentre ens ho passem d’allò més be.
A la primera part vam començar molt bé durant els primers minuts. Ens vam distanciar de poc en el marcador, es van veure grans gols, bones progressions en el bot i bons desmarcatges en atac. Malgrat això, l’oponent també juga i defensava molt i molt bé i tenia un atac molt perillós. De mica en mica ens van anar guanyant terreny fins que, malauradament, una pilota perduda a l’últim instant a mig camp va permetre a l’equip local fer el gol que suposava el desempat 5-4 i vam acabar perdent la primera part.
A la segona part vam intentar modificar la situació però no vam ser capaços. Ens vam posar nerviosos, vam perdre moltes pilotes per passades poc correctes i no vam defensar com estem acostumats a fer-ho. Això va suposar perdre també la segona part, però aquest cop d’una manera més contundent i merescuda.
Des de la grada els pares, les mares i els familiars sabien que estàvem passant per un moment complicat i delicat del partit. Així doncs van començar a animar-nos i sembla que això ens va donar forces per continuar. Els jugadors i les jugadores van poder descansar una mica, aclarir idees i novament al camp a disputar les últimes dues parts.
I caram si ho van fer!! No només van aconseguir guanyar les dues parts sinó que van fer dubtar al gran equip que teníem d’adversari i això va provocar que tinguessin més errades en defensa i menys encert en atac. Nosaltres vam estar molt encertats de cara a gol i també vam solucionar errors tàctics com la defensa individual i errors tècnics, sobretot centrats en les passades segures i ben realitzades.

Així doncs, marxem amb un merescut empat a punts 8-8, contents i conscients que encara podem millorar!! Felicitats MD Lourdes! No era gens fàcil i un cop més ho heu aconseguit!! Bravo.