dimecres, 25 de novembre del 2015

Joan coromines- Lourdes Benjamí


Tercer partit de la temporada i tercera alegria per la nostra afició, pels educadors i sobretot pels jugadors i les jugadores.
Els nens i les nenes de l’equip han entrenat molt dur durant la setmana per polir algunes dificultats tècniques i tàctiques que ells mateixos van poder detectar durant el partit anterior.
Tothom ha entrat al camp amb les idees molt clares i molta força i motivació. S’ha vist un joc més col·lectiu, més elaborat i amb menys dobles i passes. També s’ha vist grans actuacions individuals i bones passades i recepcions amb llargs desplaçaments. L’oponent gairebé no s’ha pogut apropar en el marcador i gran part del temps hem estat dominadors del joc i de les ocasions més evidents. Hem aconseguit marxar a la mitja part amb dues victòries a totes dues parts.
No obstant, a mesura que passaven els minuts, a la tercera i quarta part han tornat a aparèixer alguns vicis: a vegades abusant del bot, d’altres excedint-se amb el joc individual, d’altres amb errors de marcatge i algunes desconnexions momentànies del partit. El nostre joc ha anat perdent força i lluentor i, malgrat això, hem aconseguit remuntar la tercera part. No així amb la quarta part, on l’equip rival ens ha passat per sobre i hem acabat perdent-la.
Avui hem aprés que no podem refiar-nos pel resultat ni per les sensacions ni tampoc confiar-nos en excés perquè ràpidament la situació pot canviar si no fem les coses com s’haurien de fer.
Per altra banda, molt contents per la victòria, cosa que demostra que anem pel bon camí. Continuem així nois i noies!! Ànims.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada