dimecres, 25 de novembre del 2015

Tomas Viñas- Lourdes Bemjamí





Per fi va arribar el primer dia de partit de Poliesportiu Benjamí! Després d’un mes preparant-nos per competir en l’esport d’Handbol, va arribar el dia. Els jugadors i les jugadores esperaven nerviosos a la prèvia del partit. Alguns d’ells començaven per primer cop la lliga escolar de Mataró, d’altres ja eren experts d’anys anteriors...
El partit va començar amb molta energia per part del nostre equip de benjamins. Les ganes per començar la competició eren molt presents i això es va notar en l’inici del partit. Vam fer una gran primera part i vam marxar al descans amb molt bona nota i guanyant aquelles dues parts. La tercera part se’ns va complicar força i l’equip Tomás Viñas va desplegar tot el seu potencial fent accions individuals i col·lectives de molt mèrit. De manera que vam acabar aquella tercera part perdent. La quarta part va començar com la tercera i els nostres petits genis van haver de suar de valent per treure un bon resultat. Finalment vam aconseguir empatar la quarta part.
Així doncs, hem començat la temporada amb una victòria contra un gran rival i amb moltes coses per millorar però amb moltíssima il·lusió i ganes per millorar i aprendre. Seguim així MD Lourdes! Ens espera un any ben mogudet i divertit!! 

Gràcies a les famílies per la vostra implicació! Fins la propera!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada