dimecres, 25 de novembre del 2015

Lourdes Benjamí- Sol-ixent






Segon partit de la temporada d’Handbol dels benjamins de l’escola MDL i continuem per bon camí.
Els jugadors i les jugadores de l’equip van començar el partit amb molta força i això va fer que la primera part ens resultés força senzilla. Tothom tenia ben clar què havia de fer, quines eren les seves marques i quan havien de fer una acció més individual o, pel contrari, jugar en equip per fer tornar boig a l’equip rival.               La segona part va estar més equilibrada i ens va resultar més complicat competir de tu a tu. L’equip visitant va jugar molt bé les seves cartes i es va notar al terreny de joc. Això va suposar perdre la segona part. La tercera part va ser molt semblant a la segona però els nens i les nenes MDL van saber reaccionar i vam aconseguir un molt bon resultat.
El partit estava molt intens i emocionant,  tots dos equips teníem coses importants per les que lluitar en aquella última part: si l’escola Sol Ixent guanyava, ens empatava el partit i si nosaltres guanyàvem, guanyàvem el partit. Tothom va posar moltes forces, esforços i estratègies en joc.. però malauradament les coses no van sortir del tot bé. L’equip visitant es va avançar de 3 gols en el marcador i nosaltres vam poder reaccionar però per diferents motius no ens vam aconseguir apropar de manera suficient en el marcador.
Així doncs, vam obtenir un gran resultat acabat en empat a 8 punts, tot i guanyar per quantitat de gols anotats. Una de les coses més positives del partit va ser que els mateixos jugadors sabien quines coses no havien fet del tot bé i tothom era conscient què calia millorar per la propera. El millor de tot: les cares d’alegria i de satisfacció per haver gaudit d’allò més en un partit disputat i súper emocionant!!
Som-hi Lourdes!! Seguim jugant, seguim aprenent... seguim gaudint!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada