dijous, 17 de desembre del 2015

Germanes Bertomeu- MDL Lourdes Alevins futbol sala



Els alevins de l’escola aquest cap de setmana van disputar un partit que venia molt marcat per la manca d’entrenaments de la setmana, degut al pont de Desembre. Tot i així, els jugadors/es van ser capaços de seguir amb la línia de treball aconseguint així, guanyar el partit contra el Germanes Bertomeu.

La primera part ens va servir per adaptar-nos al camp, al joc i veure com era el contrincant. Un primer gol a favor van fer reaccionar els jugadors, però en una despistada en defensa en l’últim moment d’acabar la part, va afavorir que l’equip contrari aconseguís un 1c1 amb el porter finalitzant amb gol.

Les altres tres parts, van ser protagonitzades majoritàriament per el Lourdes, on gràcies a un bon treball de robar passades de’n Pol, permetia mantenir-nos al camp d’atac. Cal destacar les grans oportunitats d’arribar a porteria i finalitzar que van tenir en Victor, Mounir, Aida i Albert. Aquest cop, els porters van haver de treballar poc, Albert, Marc i Pau, ja que la bona defensa de l’Oriol no deixava passar cap pilota.




A seguir treballant fort i la setmana vinent últim partit abans de Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada