dilluns, 19 de gener del 2015

Lourdes-Monserrat Solá B 10/01/2015

El primer partit del nou any pels prebenjamins ha estat molt difícil. Després de les vacances de Nadal els nostres esportistes han vingut una mica despistats i amb falta de ritme. A més a més, l’equip contrari ens ha posat les coses molt complicades i ha protagonitzat molt bones dues primeres parts. Al descans ens hem trobat amb un parcial de 2 parts perdudes amb una puntuació de 2-6.
Una vegada més, un cop els nostres alumnes han entrat en el partit, les coses han funcionat millor i els automatismes tornaven a aparèixer. Sobretot s’ha millorat els marcatges individuals, les passades i les finalitzacions, encara que és veritat que al tercer quart vam efectuar més de 20 xuts a porteria i únicament vam materialitzar dos. Per tant, cal continuar millorant la punteria, entre d’altres aspectes. No obstant, es va poder reconduir la situació, guanyant les últimes dues parts,  i es va empatar el partit amb un global de 8-8.
L’afició, jugadors i l’entrenador vam valorar molt positivament aquest empat fruit de la dificultat del partit i esperem que continuem millorant partit a partit.