dijous, 8 de gener del 2015

GEM-Lourdes prebemjami 15/12/2014





Aquest dissabte l’equip va iniciar la seva aventura amb l’Handbol. Deixàvem enrere el Bàsquet amb una molt bona sensació, ja que els nens han gaudit moltíssim d’aquest esport, han fet progressos molt grans en poc temps i s’emporten un bon record tant pel joc que s’ha fet com per acabar imbatuts i amb tants bons resultats.
Cal dir que és complicat canviar de xip i entendre, interioritzar i aplicar el reglament i normativa d’un nou esport quan ja ens començàvem a sentir còmodes amb el Bàsquet.  A tot això, s’ha d’afegir el treball tècnic i tàctic que varia d’un a l’altre esport. Per això, anàvem amb peus de plom al primer encontre.
No obstant, els nostres nens van demostrar novament que estan en forma. No semblava pas que fos el seu primer partit de lliga. Durant el transcurs del partit s’anaven corregint aspectes tècnics, tàctics i normatius però la veritat és que van fer una molt bona feina. Cada quart es va guanyar amb autoritat, tothom va treballar en atac i en defensa, van ser solidaris i van ser respectuosos amb l’equip contrari.
Felicitar als petits grans jugadors de poliesportiu i encoratjar-los per a que segueixin en aquesta molt bona dinàmica. És un plaer per a nosaltres, educadors i entrenadors, contribuir en la seva descoberta d’aquest meravellós món de l’esport.
Ens acomiadem fins l’any que ve. Bones festes i salut per l’any vinent.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada