dijous, 8 de gener del 2015

Argentona-Lourdes Bemjamí 15/12/2014

Aquest dissabte els nostres benjamins continuaven amb la lliga de Bàsquet i van fer un pas important de cara a la classificació. L’equip es va desplaçar a Argentona i va fer un treball molt important durant el partit per solucionar aspectes tàctics i també superar el handicap de jugar amb una pilota d’una mida superior a la corresponent per a la seva categoria.
El primer quart va ser molt fluix. L’equip local va jugar millor i va disposar del control de la pilota. No curtes, anàvem tard a la marca, abusàvem del bot i les passades i els llançaments no acabaven de sortir gaire be. No obstant, el marcador estava molt parell. El segon quart ens va donar una mica més de tranquil·litat i es va començar a fer les coses molt millor. Els nostres jugadors van demostrar que saben reaccionar davant les adversitats i aplicar allò necessari per canviar la dinàmica del partit. La tercera i quarta part ja van ser nostres i l’equip va poder acabar el partit amb una diferència de 8 punts.
Cal felicitar als nostres esportistes perquè a més de gaudir del poliesportiu, s’impliquen i volen millorar dia a dia, entrenament a entrenament i partit a partit. Aquest últim encontre ha estat un reflexa d’aquesta bona actitud i predisposició.
Considerem que encara s’ha de millorar força aspectes tècnics que ens ajudaran a donar un salt qualitatiu en el nostre joc, ja que la visió de joc i la motivació la tenen.
Us animem a que continueu així nois i noies!! Endavant!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada