dilluns, 26 de gener del 2015

GEM- Lourdes Bemjamí 17/1/2015

Els nostres benjamins i familiars van fer un esforç doble aquest dissabte, ja que els va tocar matinar i a la vegada aguantar  de manera molt valenta el fred amb el que ens va rebre el dia.
El partit va estar molt equilibrat les primeres dues parts. Ens va resultar complicat encistellar de manera senzilla sense buscar tirs exteriors o combinacions excessivament complicades. A vegades disposàvem d’opcions de passada o tir fàcils i ens complicàvem massa. També cal esmentar el bon treball de l’equip contrari que ens va posar les coses força difícils inicialment i que van disposar de molts tirs a cistella que no van poder materialitzar.
Aquest fet ens fa reflexionar que vam donar massa concessions en defensa, no obstant, vam estar molt encertats tant en rebots ofensius com defensius. Cal millorar encara el bot en carrera i aixecar més el cap per combinar més entre tots els companys, ja que abusem una mica del bot. També cal millorar els tirs lliures.

Malgrat que s’ha de millorar, l’equip està creixent dia a dia i això també es veu reflectit a la classificació, invictes, en primera posició i amb bones sensacions. Estem segurs que l’equip seguirà en aquesta bona dinàmica i tots junts continuarem gaudint dels nostres grans esportistes! 1, 2, 3, LOURDES!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada