dimarts, 5 de maig del 2015

Lourdes prebenjamí- G.E.M 25/4/2015

Segona derrota de la temporada. No obstant, les sensacions han estat més bones que les de la primera derrota. La primera part ha estat molt equilibrada i hem marxat al descans amb un marcador de 1-0 a favor de l’escola Gem malgrat haver fallat un penal a l’últim minut. La segona part ha estat fluixeta i això ha fet que l’equip es desanimés una mica amb un resultat de 4-0. Malgrat això, pares, mares i avis han revifat l’equip a la tercera part i han protagonitzat una molt bona actuació posant al Gem contra les cordes amb un parcial de 4-3. Finalment, en la última part no hem estat gaire encertats i el marcador final ha quedat 7-3.

Marxem dolguts però pensem que s’ha donat un pas endavant en quant a la participació de tots els jugadors i en l’aspecte defensiu s’ha millorat una miqueta respecte la primera derrota. A més a més, estem aprenent a perdre i acceptar crítiques per millorar, ja que fins ara el fet de guanyar sempre no ens feia reflexionar sobre els aspectes a millorar d’una forma tan propera.
Ara només ens queden dos partits i la magnífica prova d’Atletisme per acomiadar aquesta temporada de jocs escolars i esperem fer una molt bona actuació.

Seguim creixent, seguim aprenent, però sobretot, continuem gaudint de l’esport!!