dimecres, 20 de maig del 2015

Anxaneta B -Lourdes prebenjamí 16/5/2015




Aquest dissabte hem disputat l’últim partit de lliga de la temporada de Futbol A6 contra un magnífic adversari. Veníem darrerament d’uns resultats no gaire positius no tant pel fet de perdre sinó per fer un joc amb molts errors i on potser ens oblidàvem de jugar més en equip i aplicar els aspectes bàsics que treballem als entrenaments. Així que era una bona oportunitat per acabar la temporada igual de be que la vam començar ara fa ja gairebé 8 mesos.
Una vegada més, s’han posat el mono de feina i han fet dues grans primeres parts amb molta serietat, intensitat i seny. S’ha defensat molt i molt bé, s’han fet ajudes constants en defensa i també nombroses accions d’atac amb perill. Les dues últimes parts s’ha baixat una mica el ritme i en moments s’ha perdut el control defensiu, el que ens ha fet encaixar algun gol i patir una mica més. No obstant, tothom ha posat moltes ganes i s’ha obtingut una important victòria.
Ara a esperar l’últim dissabte del mes per fer una cloenda amb els diferents equips i seguidament l’entrega de copes i medalles, on esperem rebre alguna sorpresa!!
1,2,3 LOURDES!!! Sou petits, però a la vegada molt grans!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada