divendres, 13 de març del 2015

Sol-Ixent "A" - Lourdes prebemjamí partit recuperat 11/10/2014

Aquest dilluns a la tarda, els jugadors del MD Lourdes sortien de l’escola amb una motivació especial. Tot acabar l’horari escolar, els esperava un apassionant partit de Bàsquet que estava ajornat des de fa ja uns mesos: Sol Ixent – Lourdes. 
Aquest partit ha estat un dels més difícils de la temporada. És un equip on tots els seus integrants eren de segon any i que tenien un cert domini tècnic i tàctic que ens va dificultar una mica a l’inici del partit, però sobretot al final del partit. Malgrat això, una vegada més el nostre magnífic equip s’ha sobreposat a les dificultats i ha fet un excel·lent partit amb gairebé tots els parcials a favor nostre. Em pogut veure defenses individuals, defenses en zona, bloquejos, llançaments de 3, entrades a cistella, tirs lliures i em pogut dominar força rebots ofensius i defensius.
Felicitar els nostres nens perquè han demostrat molta il·lusió, voluntat de fer-ho be i aprendre, motivació i respecte per tots els adversaris.
Un cop finalitzat aquest partit, ens acomiadem del Bàsquet fins a nou avís sense conèixer la derrota. Ara ens tornarem a centrar en l’Handbol, on encara tenim tres partits molt importants. Som-hi equip!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada