divendres, 13 de març del 2015

Marta Mata- Lourdes prebemjamí 7/3/2015

Molts familiars i jugadors ho estaven esperant. La competició de futbol ja ha arribat i els més “futboleros” van poder gaudir d’un gran partit per donar la benvinguda a aquest esport. L’equip pre-benjamí es va calçar les botes de futbol sala i va començar amb molta empenta aquesta nova competició de la lliga poliesportiva.
El primer partit ens va deixar molt bones sensacions. Joc en equip, sacrifici defensiu, moltes ocasions de gol, visió de joc i detalls tècnics molt honorables.Els petits de la casa també s’anaven animant a mesura que els minuts passaven i van disposar d’algunes ocasions a prop de l’àrea rival. Ha estat una gran victòria, que ens motiva per seguir capdavant en la classificació. 
Com tots els començaments, són difícils. El fet de canviar d’esport després de dues disciplines on les mans són les protagonistes no és senzill, costa canviar de xip i coordinar totes les accions amb els peus. No obstant, continuarem treballant i gaudint novament d’una nova disciplina i intentarem competir com ho portem fent durant tota la temporada.


Ànims MD Lourdes!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada