dimecres, 26 de novembre del 2014

Lourdes prebenjamí- Santa Anna D 22/11/2014



Els nostres Pre- Benjamins continuen en una dinàmica molt positiva. Encara no coneixem la derrota. Aquest últim partit començava molt equilibrat amb un empat a la primera part i amb una defensa molt bona per part de l’equip visitant. No obstant, tots dos equips vam tenir poc encert en atac, cosa que ja ens acostuma a passar darrerament.
La segona part va ser totalment diferent, el nostre equip va donar més d’un pas endavant per efectuar nombrosos llançaments a cistella obtenint un total de 15 punts i, alhora, va defensar amb molt de criteri i cura, cosa que va permetre marxar a la mitja part sense encaixar més punts.
La tercera i quarta part van estar més equilibrades però vam saber mantenir la calma i l’actitud d’atac i el sacrifici defensiu. Com a entrenador i educador, estic molt content amb l’evolució i el progrés que, a temps record,estan donant els nostres petits, tant a nivell tècnic – tàctic, com a nivell actitudinal.




Un dels aspectes més positius que cal destacar avui és que els jugadors més petitons comencen a agafar responsabilitats en l’equip de mica en mica. S’ha pogut veure com s’animen a botar cada cop més a prop del camp rival, com demanen la pilota i entren en el joc combinatiu mitjançant bones passades, com van perdent la por i sobretot, i considero més important, com el seu somriure es fa més notori partit rere partit.
Afegir, finalment, que els jugadors amb més experiència també estan contribuint a que l’equip cada cop sigui més compacte i ajudant a que tots se sentin importants i partícips d’aquesta gran família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada