dilluns, 24 de novembre del 2014

Lourdes prebenjamí- GEM 15/11/2014







El dissabte 15 de novembre de 2014 els prebenjamins de l’escola jugaven a casa, tot després de veure com, els seus companys de poliesportiu benjamins, guanyaven el seu partit d’handbol també a l’escola. El nostre pati feia goig amb pares, mares, avis i àvies, familiars i companys dels jugadors animant i aplaudint constantment.
La primera part va estar molt equilibrada en defensa per part de tots dos equips i amb poca fortuna en atac. Els nervis del començament del partit van anar desapareixent de mica en mica i ja a la segona part guanyàvem amb alguns punts per damunt. La tercera part va ser clau, ja que l’equip visitant no va poder anotar i l’equip MDL Prebenjamí va encaminar el resultat amb un 15-4. Finalment, a la última part el marcador va quedar 24-6, fent evident el bon treball en defensa, la millora en atac i la precisió en els tirs.
Tots els jugadors de l’equip van respondre molt be a les indicacions i consignes treballades durant la setmana en els entrenaments. Els més petits de mica en mica van agafant més protagonisme i els més grans contribueixen a que així sigui.
Cal recordar que aquest equip iniciava les seves primeres passes en el poliesportiu fa pràcticament dos mesos i a data d’avui, s’està veient bona connexió i sintonia entre els 11 integrants.Continuarem treballant per a millorar diferents aspectes, però sobretot, per interioritzar tots els valors que es desprenen d’un esport d’equip.

Agrair un cop més a tothom per la seva implicació i la seva voluntat que els petits gaudeixin de l’esport i coneguin de mica en mica els beneficis de la pràctica esportiva. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada