dimecres, 20 de gener del 2016

Argentona- Lourdes Benjamí


Tornàvem de vacances de Nadal amb ganes de competir i de fer-ho be. Davant un equip amb una molt bona defensa i les idees molt clares: l’Argentona.
El partit ha començat amb una pressió molt alta i una defensa molt intensa per part dels nostres adversaris. No érem capaços de sortir de mitja pista amb la pilota mínimament controlada. L’equip ho intentava però tampoc acabaven de sortir les passades de formar adequada i no eren capaços de deixar enrere la seva marca.
La segona part ha estat molt semblant a la primera però, a més a més, l’equip Argentona ha estat més encertat de cara a cistella, la qual cosa ha posat el marcador molt en contra nostre.
La tercera i quarta part han estat molt millor pels nostres interessos. Totes dues parts han acabat amb victòria de part nostra, tot i que molt ajustada. Però més enllà del resultat, s’ha millorat en la qualitat de les passades, en els desmarcatges i en també en la recuperació de les pilotes perdudes.



Encara falta molta feina a fer a nivell tècnic-tàctic, però  sobretot, a nivell actitudinal. Cal millorar el treball en equip, s’han vist poques accions solidàries, de passar la pilota a tothom, d’aixecar el cap i mirar els altres, de deixar d’abusar del bot i pensar en la passada i de respectar els espais de cadascú.

Continuarem treballant per millorar!! Ànims MDL!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada